Priemyselný park v Drienove buduje developerská spoločnosť Raton

30.01.2008 Prešov

Košice/Drienov 30. januára (TASR) - Územné rozhodnutie na výstavbu Priemyselného parku (PP) v intraviláne obce Drienov v okrese Prešov získala v polovici januára developerská spoločnosť Raton, s. r. o. , Bratislava. ...
Veľkou výhodou parku v Drienove je dobré napojenie na diaľnicu, ktorá je vzdialená iba 4 kilometre. Spoločnosť Raton už má v rukách aj kladné stanovisko prešovského Obvodného úradu životného prostredia z posudzovania možných vplyvov PP na životné prostredie. V súčasnosti rokuje s potenciálnymi zahraničnými investormi z oblasti ľahkého priemyslu a logistiky, uviedol dnes pre TASR obchodný riaditeľ spoločnosti Raton Martin Pastir. Zároveň spresnil, že celková rozloha PP v areáli bývalého poľnohospodárskeho dvora je približne 11 hektárov a predpokladá sa vytvorenie 92 pracovných miest na jednu zmenu.
Developerská spoločnosť už dokončila búracie práce a likvidáciu odpadu, zrealizovala prvú časť archeologického výskumu a základný inžiniersko-geologický prieskum.
Haly v PP v Drienove majú byť podľa plánu využívané na logistické a priemyselné účely. Celý areál bude rozdelený na tri časti.
\"V prípade záujmu investora vieme zabezpečiť realizáciu stavby na kľúč do 15 mesiacov od poskytnutia podkladov, \" dodal Pastir.
 

Vyberte región